Перукарські ножиці розміром 5.5 дюймів

Фільтр

Один з найпопулярніших розмірів в перукарських ножицях є довжина у 5.5 дюйма. Цей розмір базовий, так би мовити золота середина, і добре підходить під більшість середньостатистичних рук, як жінок, так і чоловіків. І найголовніше - ножиці в 5,5 дюйма відмінно підійдуть тим хто не може визначитися з вибором головного перукарського інструменту.

Для стрижки волосся, розмір в 5,5 дюймів, є універсальним, і підходить під будь-які операції при підстриганні, будь-то слайсінг (техніка ковского зрізу),тушування або просто стрижка кінчиків волосся. Довжени полотна у 5,5 дюймів буде досить для оптимальної та щоденної роботи як в салоні, так при підстриганні волосся у домашніх умовах.

Для кого призначені ножиці в 5.5 дюйма?

Абсолютно для кожного майстра перукаря. Учень або професіонал навіть якщо і працює ножицями з більшим чи меншим розміром, в своєму арсеналі матиме ножиці розміром 5,5 дюйма. Чому так?

Все просто, 5.5 - це розмір з якого практично кожен майстер починає свій шлях, так як в більшості навчальних центрів та шкіл, їх радять для початку.

Яка ціна на ножиці 5.5 дюймів?

Ціновий сегмент ножиць досить різноманітний, назвати ціну "від" і "до", буде не зовсім коректно, тому що існує кілька класів з відмінними рисами. Ми охарактеризуємо кілька класів з посиланнями на моделі ножиць, де ви завжди знайдете актуальну вартість.

Що стосується ножиць для початківців перукарів: тут рекомендуємо звернути увагу на ножиці SWAY лінійки Job та Grand. Ці два класи були розроблені спеціально для початківців. Головні особливості цих класів:

  • Є всі розміри включаючи як 5.0, 5.5, так і 6.
  • Доступні базові види ергономіки, і моделі з класичною рукояткою.
  • Використовується сталь марки SUS420J і SUS420J +, з твердістю 56-57HRC. В умовах регулярної експлуатації та догляду за ножицями, термін служби заводської заточки,  може служити більше 3-х років.
  • Для кожної моделі доступна филировочная пара з такою ж рукояткою. В даному випадку пальці і кисть звикають до одного положення, що дозволяє досконало оволодіти перукарським інструментом.
  • Класи Job і Grand дозволять оволодіти технікою ковзкого зрізу.
  • Дані моделі ножиць також доступні комплектами, в які входять і прямі і філірувальні моделі одного розміру.
  • Лояльна цінова політика. Ціна на ці ножиці починається від 500 до 900 грн.

Актуальні ціни на сьогоднішній день доступні як на даній сторінці (тільки для моделей розміром 5,5 дюймів) так і на сторінці з ножицями всього класу: посилання на ножиці серії Job, та посилання на ножиці серії Grand.

Як згадувалося вище, дані класи також доступні у наборах . Ознайомитися з ними, можна в категорії "Комплекти ножиць".

Йдемо далі.

Ви пройшли школу перукарів і вже успішно володієте кількома техніками стрижки? Чи відчуваєте необхідність в новому інструменті? В цьому випадку ми завжди рекомендуємо звернути увагу на клас ножиць SWAY ARTіз середньою ціною.

Дана серія є серединкою між перукарськими ножицями для учнів і професійними моделями ножиць вищих класів.

З переваг можна виділити такі аспекти як:

  • Базові види ергономіки ножиць.
  • Всі важливі розміри: 5, 5.5, і 6 дюймів.
  • Місцями строгий, а іноді сміливий дизайн з унікальними малюнками або без них.
  • Середній ціновий сегмент. Ціна на ці ножиці вище за рахунок використання стали SUS440A, з більш складним процесом обробки. Середня вартість становить від 900 до 1400 грн.

Якщо ви професійний перукар зі стажем, то в даному випадку рекомендуємо розглянути більш високі класи з професійних ножиць SWAY , серій Elite і Infinite.

Коротко про характеристики двох класів:

  • Elite и Infinite виготовлені зі сталі SUS440C з додаванням кобальту. Мають відмінні ріжучі властивості, та довговічну заточку за рахунок кобальту у складі.
  • Більш висока і оптимальна твердість сталі в професійних ножицях з показником в 59-61HRC для довгих років роботи.
  • Професійна ергономіка в кожної моделі. В даних класах можна зустріти найрізноманітніші форми рукояток ножиць для стрижки під будь-яку руку, будь-якого розміру.
  • Дані класи підходять для будь-якої техніки стрижки , включаючи слайсінг.

Віддаєте перевагу перукарським ножицям з більш тонкими полотнами ? Клас Elite вміщує в себе більше 10 різноманітних моделей, більша частина яких має витончене полотно.

Якщо ви шукаєте особливі ножиці по формі або іншим вимогам, в цьому випадку варто звернути увагу на моделі класу Infinite. Якість зрізу в поєднанні з продуманою до найдрібніших деталей ергономікою перевернуть ваше уявлення про ідеальні ножицях для стрижки. Що характерно, більшість моделей ножиць Інфініті,мають гвинтову групу яка регулюється за допомогою рук. Ступінь натягу гвинта виставляється з урахуванням ваших потреб, в лічені секунди і без додаткових інструментів.

Ціна сягає від 1700 грн до 2500 грн.

Плавно підходимо до ножиць класа Japanese. Ці ножиці вважаються одними з найбільш довговічних, оскільки виготовляються з японської кованої сталі. Бритвенні полотна у поєднанні з гвинтовою групою і ювелірним балансуванням, забезпечують легкий й точний зріз волоса будь-якого типу. Поєднання всіх цих елементів дозволить вам насолоджуватися виконанням слайсінгу по волоссю будь-якої довжини. Велика частина моделей японських ножиць доступна в розмірі 5.5 дюймів.

Ціна японських перукарських ножиць сягає від 3200 грн.

Чи підходять ножиці 5.5 для домашньої стрижки?

Так. Для стрижки в домашніх умовах, ножиці з розміром 5.5 дюймів стануть відмінним вибором. Як ми і писали вище, дані ножиці мають розмір золотої середини, і так як для стрижки на дому критерії відбору можуть бути не дуже суворими, то 5,5 дюймів зможуть в повній мірі виконати якісну стрижку.