Перукарські ножиці розміром 5.5 дюймів

Фільтр

Один з найпопулярніших розмірів в перукарських ножицях є довжина у 5.5 дюйма. Цей розмір базовий, так би мовити золота середина, і добре підходить під більшість середньостатистичних рук, як жінок, так і чоловіків. І найголовніше - ножиці в 5,5 дюйма відмінно підійдуть тим хто не може визначитися з вибором головного перукарського інструменту.

Для стрижки волосся, розмір в 5,5 дюймів, є універсальним, і підходить під будь-які операції при підстриганні, будь-то слайсінг (техніка ковского зрізу),тушування або просто стрижка кінчиків волосся. Довжени полотна у 5,5 дюймів буде досить для оптимальної та щоденної роботи як в салоні, так при підстриганні волосся у домашніх умовах.

Для кого призначені ножиці в 5.5 дюйма?

Абсолютно для кожного майстра перукаря. Учень або професіонал навіть якщо і працює ножицями з більшим чи меншим розміром, в своєму арсеналі матиме ножиці розміром 5,5 дюйма. Чому так?

Все просто, 5.5 - це розмір з якого практично кожен майстер починає свій шлях, так як в більшості навчальних центрів та шкіл, їх радять для початку.

Яка ціна на ножиці 5.5 дюймів?

Ціновий сегмент ножиць досить різноманітний, назвати ціну "від" і "до", буде не зовсім коректно, тому що існує кілька класів з відмінними рисами. Ми охарактеризуємо кілька класів з посиланнями на моделі ножиць, де ви завжди знайдете актуальну вартість.

Що стосується ножиць для початківців перукарів: тут рекомендуємо звернути увагу на ножиці SWAY лінійки Job та Grand. Ці два класи були розроблені спеціально для початківців. Головні особливості цих класів:

  • Є всі розміри включаючи як 5.0, 5.5, так і 6.
  • Доступні базові види ергономіки, і моделі з класичною рукояткою.
  • Використовується сталь марки SUS420J і SUS420J +, з твердістю 56-57HRC. В умовах регулярної експлуатації та догляду за ножицями, термін служби заводської заточки,  може служити більше 3-х років.
  • Для кожної моделі доступна филировочная пара з такою ж рукояткою. В даному випадку пальці і кисть звикають до одного положення, що дозволяє досконало оволодіти перукарським інструментом.
  • Класи Job і Grand дозволять оволодіти технікою ковзкого зрізу.
  • Дані моделі ножиць також доступні комплектами, в які входять і прямі і філірувальні моделі одного розміру.
  • Лояльна цінова політика. Ціна на ці ножиці починається від 500 до 900 грн.

Актуальні ціни на сьогоднішній день доступні як на даній сторінці (тільки для моделей розміром 5,5 дюймів) так і на сторінці з ножицями всього класу: посилання на ножиці серії Job, та посилання на ножиці серії Grand.

Як згадувалося вище, дані класи також доступні у наборах . Ознайомитися з ними, можна в категорії "Комплекти ножиць".

Йдемо далі.

Ви пройшли школу перукарів і вже успішно володієте кількома техніками стрижки? Чи відчуваєте необхідність в новому інструменті? В цьому випадку ми завжди рекомендуємо звернути увагу на клас ножиць SWAY ARTіз середньою ціною.

Дана серія є серединкою між перукарськими ножицями для учнів і професійними моделями ножиць вищих класів.

З переваг можна виділити такі аспекти як:

  • Базові види ергономіки ножиць.
  • Всі важливі розміри: 5, 5.5, і 6 дюймів.
  • Місцями строгий, а іноді сміливий дизайн з унікальними малюнками або без них.
  • Середній ціновий сегмент. Ціна на ці ножиці вище за рахунок використання стали SUS440A, з більш складним процесом обробки. Середня вартість становить від 900 до 1400 грн.

Якщо ви професійний перукар зі стажем, то в даному випадку рекомендуємо розглянути більш високі класи з професійних ножиць SWAY , серій Elite і Infinite.

Коротко про характеристики двох класів:

  • Elite и Infinite виготовлені зі сталі SUS440C з додаванням кобальту. Мають відмінні ріжучі властивості, та довговічну заточку за рахунок кобальту у складі.
  • Більш висока і оптимальна твердість сталі в професійних ножицях з показником в 59-61HRC для довгих років роботи.
  • Професійна ергономіка в кожної моделі. В даних класах можна зустріти найрізноманітніші форми рукояток ножиць для стрижки під будь-яку руку, будь-якого розміру.
  • Дані класи підходять для будь-якої техніки стрижки , включаючи слайсінг.

Віддаєте перевагу перукарським ножицям з більш тонкими полотнами ? Клас Elite вміщує в себе більше 10 різноманітних моделей, більша частина яких має витончене полотно.

Якщо ви шукаєте особливі ножиці по формі або іншим вимогам, в цьому випадку варто звернути увагу на моделі класу Infinite. Якість зрізу в поєднанні з продуманою до найдрібніших деталей ергономікою перевернуть ваше уявлення про ідеальні ножицях для стрижки. Що характерно, більшість моделей ножиць Інфініті,мають гвинтову групу яка регулюється за допомогою рук. Ступінь натягу гвинта виставляється з урахуванням ваших потреб, в лічені секунди і без додаткових інструментів.

Ціна сягає від 1700 грн до 2500 грн.

Плавно підходимо до ножиць класа Japanese. Ці ножиці вважаються одними з найбільш довговічних, оскільки виготовляються з японської кованої сталі. Бритвенні полотна у поєднанні з гвинтовою групою і ювелірним балансуванням, забезпечують легкий й точний зріз волоса будь-якого типу. Поєднання всіх цих елементів дозволить вам насолоджуватися виконанням слайсінгу по волоссю будь-якої довжини. Велика частина моделей японських ножиць доступна в розмірі 5.5 дюймів.

Ціна японських перукарських ножиць сягає від 3200 грн.

Чи підходять ножиці 5.5 для домашньої стрижки?

Так. Для стрижки в домашніх умовах, ножиці з розміром 5.5 дюймів стануть відмінним вибором. Як ми і писали вище, дані ножиці мають розмір золотої середини, і так як для стрижки на дому критерії відбору можуть бути не дуже суворими, то 5,5 дюймів зможуть в повній мірі виконати якісну стрижку.

На даній сторінці представлені моделі професійних перукарських ножиць довжиною 5.5 дюймів від бренду SWAY.

Яка ціна на ножиці для стрижки волосся розміром 5.5 дюймів?

На сьогодні актуальна ціна на ножиці для стрижки волосся розміром 5.5 дюймів починається від 705 грн. до 5895 грн.

Топ 5 найдешевших перукарських ножиць довжиною 5.5 дюймів:

  1. Ножиці прямі Sway Job Microserration 5,5" - ціна 705 грн.
  2. Перукарські ножиці SWAY Job 110 50155 розмір 5,5 - ціна 705 грн.
  3. Перукарські ножиці SWAY Job 110 50355 розмір 5,5 - ціна 705 грн.
  4. Перукарські ножиці SWAY Job 110 50255 розмір 5,5 - ціна 780 грн.
  5. Перукарські ножиці SWAY Job 110 50455 розмір 5,5 - ціна 780 грн.

Топ 5 найдорожчих перукарських ножиць довжиною 5.5 дюймів:

  1. Філіровочні ножиці SWAY Japanese Saku розмір 5,5 - ціна 5895 грн.
  2. Перукарські ножиці SWAY Japanese Saku розмір 5,5 - ціна 5695 грн.
  3. Перукарські ножиці SWAY Japanese Takuma розмір 5,5 - ціна 5695 грн.
  4. Перукарські ножиці SWAY Japanese Youkatta розмір 5,5 - ціна 5695 грн.
  5. Ножиці філіровочні Sway Infinite 110 16355 розмір 5,5 - ціна 3325 грн.

В цьому розділі можна обрати декілька моделей, а також легко купити професійні ножиці для стрижки волосся розміром 5.5 дюймів від бренду Sway з доставкою на відділення пошти або кур'єром до дверей.